All for Joomla All for Webmasters

Nová kolekcia tour de france 2017

E3 Harelbeke 2018

Organizátori sa rozhodli prevažne držať tradičnú trasu, niet sa čomu diviť! Toto sú preteky, ktoré nikdy nesklamú a vždy vyzerajú ako nové. Minulý rok sme boli svedkami útoku Gilberta, Van Avermaeta a Naesena . Toto trio zostalo až do konca, aj napriek tomu, že boli v úniku 68 kilometrov. 

Kopce na trase pretekov (km do cieľa):Peter Sagan E3

1. 177 km: Wolvenberg (660 m) (sklon: 6.8 %) (max: 17.0 %)

2. 114 km: La Houppe (3440 m) (sklon: 3.3 %) (max: 10.0 %)

3. 98 km: Broeke (1400 m) (sklon: 4.8 %) (max: 8.0 %)

4. 88 km: Knokteberg (1530 m) (sklon: 5.3 %) (max: 13.3 %)

5. 85 km: Hotondberg (1200 m) (sklon: 4.0 %) (max: 8.0 %)

6. 78 km: Kortekeer (1000 m) (sklon: 6.4 %) (max: 17.0 %)

7. 73 km: Taaienberg (kocky) (650 m) (sklon: 9.5 %) (max: 18.0 %)

8. 66 km: Boigneberg (2180 m) (sklon: 5.8 %) (max: 15.0 %)

9. 62 km: Eikenberg (kocky) (1200 m) (sklon: 5.5 %) (max: 11.0 %)

10. 57 km: Stationberg (kocky) (460 m) (sklon: 3.2 %) (max: 5.7 %)

11. 46 km: Kapelberg (900 m) (sklon: 4.0 %) (max: 7.0 %)

12. 42 km: Paterberg (700 m) (kocky) (sklon 12.0 %) (max: 20.3 %)

13. 37 km: Oude Kwaremont (kocky) (2200 m) (sklon: 4.2 %) (max: 11.0 %)

14. 31 km: Karnemelkbeekstraat (1530 m) (sklon: 4.9 %) (max: 7.3 %) 

15. 15 km: Tiegemberg (1100 m) (sklon: 6.5 %) (max: 9.0 %)

 

Posledné dva výstupy sú Karnemelkbeekstraat, 1530m s ​​4,9% , a Tiegemberg 1100m s 6,5%. Konečné stúpanie vždy dáva poslednú šancu zaútočiť na víťaztvo, ale zostáva ešte 20 km do cieľa. Záver je plochý a je možné že  uvidíme hromadný šprint. Jedna zo zaujímavých vecí je, ale už dávno sme nevideli hromadný špurt. V rámci počasia máme hlásené daždivé popoludnie s teplotou 6-7 stupňov, ale hlavne vietor s nárazmi 30 km / h, pochádzajúcich z juhu, ktorí možno rozdelí preteky.

K najsilnejším týmom bude patriť BMC, QuickStep a Astana. K favoritom na triumf patrí Greg Van Avermaet a Peťo Sagan.

Táto webová stránka používa súbory cookies potrebné na poskytovanie funkčnosti stránky a vylepšovanie užívateľskej skúsenosti. Ďalším prehliadaním webu súhlasíte s používaním súborov cookies